LOADING

 

LOADING... i ja hem arribat al 100% dels dos anys de la segona promoció d'Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius. I a més, aquest any, amb la novetat de presentar aquests projectes fora de l'escola, en un lloc tan entranyable, al bell mig del Barri Vell de Girona. L'escenari era idoni per poder comprovar en pantalla gran que això de l'animació 3D i els videojocs no és tasca fàcil. Que sí, que sona molt divertit, i corroborem que ho és! Però de la mateixa manera és una feina dura que requereix moltes hores i molta constància, a més d'un aprenentatge constant, i una involucració i il·lusió pel que estàs fent més que especials. Alguns ho comparaven a tenir un fill, i tot i que no ho podem assegurar, realment veure créixer el que consideres la teva "criatura" des de la idea més primària fins al funcionament total on gràfics i codi es casen per donar lloc al que és el primer joc que desenvolupes és un acte digne de celebració on tothom està convidat a participar, i a jugar!

Ja heu arribat al final, ja sabeu què comporta ser "Desenvolupadors de Videojocs". Enteneu l'adrenalina de quan les coses funcionen i surten bé. Ara queda seguir posant en pràctica tot el que heu après per corroborar que aquesta feina "tan poc seriosa" és igual de sacrificada que de gratificant! Bona sort, habitants del Cifog!

1