REPORTATGES

Cifog TV va creixent a un ritme i una qualitat que cada vegada ens agraden més. I per si això no fos prou per fer autobombo, en aquest especial de reportatges de l'assignatura de televisió, presumim també de ciutat. I és que mai seran prou les coses que es podran dir de la immortal Girona, i en aquest cas els nostres alumnes han buscat llocs i històries, alguna en ple moment mediàtic, d'altres de les de tota la vida, aquelles que fan que s'olori l'encant i la màgia pels carrers de la ciutat.


 

Llauner

Realitzat per Gemma Anglada, Ferran Bosch, Guillem Serra, Laura Soto, Xènia Luque.

Joc de Trons

Realitzat per Ariadna Planas, Jana Bayé, Jordi Ron, Marta Gallego i Aida Velázquez.

Zeppelin

Realitzat per Rubén Barragán, Cristian Barrera, Maxime Martin i Adrià Reixach.

Catedral

Realitzat per Carles Artigas, Marc Merín, Eduard Arnall, Eduard Blanch i Xavi Montero.

0