ENTREVISTES

Alumnes de primer, CifogTV, Girona. I llegit amb aquell rintintín que fem tots quan imitem als reporters de qualsevol telenotícies. Doncs d'això es tractava en aquesta pràctica, però sobretot per aprendre a controlar totes aquelles parts més tècniques d'una entrevista a peu de carrer, carregant el material amunt i avall i tenint en compte els possibles imprevistos que puguin sorgir: el temps meteorològic, el soroll estrident de la moto de l'adolescent que porta el tub d'escapament rebentat per tots costats, o el gos de la veïna del portal on estem gravant que té més potència de veu que alçada aixeca del terra. Però, eh, mireu, que sembla que tenim uns reporters molt professionals!


 

La Renfe

Realització: Carles Artigas | Marc Merin | Eduard Arnall | Eduard Blanch | Xavi Montero

La policia

Realització: Gemma Anglada | Ferran Bosch | Guillem Serra | Laura Soto | Xènia Luque

Els festivals de Girona

Realització: Rubén Barragán | Cristian Barrera | Maxime Martin | Adrià Reixach

Els youtubers

Realització: Ariadna Planas | Jana Bayé | Jordi Ron | Marta Gallego | Aida Velázquez

0