2K16

Hem hagut d'esperar quatre dies per recuperar-nos de la ressaca de l'esdeveniment de dijous passat.

2K16 ha sigut la desvirgada en pantalla gran de la nostra primera promoció de Realització d'Audiovisuals i Espectacles. I, tal com ens demanaven, vam riure, vam aplaudir, i els vam dir que el que havien fet estava molt bé (mentre a més d'un se li humitejaven els ulls). I que consti que cap d'aquestes tres (o quatre) coses les vam fer per compromís ni petició seva, sinó perquè estem orgullosos de veure que aquests dos anys que han estat aquí els han servit per aprendre tot el que ens van demostrar el dia de la Gala. Ara només ens queda esperar que segueixin aprenent i lluitant per arribar a complir els seus somnis, perquè capacitat per fer-ho ja ens han demostrat que en tenen quan alguna cosa els il·lusiona tant com això!

Habitants del Cifog, sabeu que en aquesta casa sempre tindreu les portes obertes, però ara que ja marxeu, aprofiteu per VOLAR BEN AMUNT!

0