TRÀILERS

Ja tenim història. Un cop aquesta frase apareix a la vida de cada un dels equips de projecte, comença la primera pel·lícula de les seves vides (o curt). Tallem. I es posa en marxa la màquina que farà que, d'aquí un mes aproximadament, la poguem veure en pantalla gran. Tallem. Són hores, hores de maldecaps, hores de seguir buscant els actors adequats, hores de son, hores de salts de ràcord, hores de ens falta una escena,  hores d'intentar mantenir l'esperit de grup en peu, hores de no decaure, hores de calleu, hores de saber que et queden moltes hores. Tallem. I tot sembla dur i feixuc, però en el fons cada una d'aquestes ments inquietes sap que està allà perquè això és el que vol fer i que d'això vol viure. Que quedar-se bocabadats davant la pantalla quan encara els queien els mocs del nas va ser només el primer pas per acabar sentint aquell esperat és bona.

0