Qurd

Qurd

 

Qurd és una aventura vinguda del futur on la nostra valenta protagonista s'enfronta a la vida d'un altre planeta en el qual va a parar degut a un accident espaial. S'enfronatrà amb la soletat de la seva espècie i les màgies dels habitants del nou planeta que l'acull, però alguna cosa més l'espera en aquest lloc incert i no sembla ser que estigui de la seva banda.

 

Ideat i produït per Easter Egg:

Marc Turón, Guillem Pavón, Èric Vila i Joel Pérez.

Any 2072, missió darrere la lluna. La sub-oficial Nikki Surkova és enviada a l'espai per investigar l'extrany succés  que es dóna durant els eclipsis solars. Durant un d'aquests eclipsis, un forat de cuc apareix rere la lluna absorvint tot el que està al seu abast, i a ella junt amb la nau, fent-la desaparèixer sense deixar rastre. 

Des de la Terra és donada per perduda, però Nikki Surkova ha sobreviscut i aparegut a un planeta anomenat Qurd, habitat per uns éssers blaus amb no gaires avenços tecnològics, però amb unes grans habilitats màgiques. La protagonista, desorientada, haurà de lluitar per la seva vida i per intentar tornar al seu planeta a explicar els nous descobriments. Però sembla que algú més segueix el seu rastre per intentar evitar que compleixi el seu propòsit.

0