Lae Ligno

Lae Ligno

Lae Ligno és un joc que barreja lluita i plataformes en mecànica 2D. El personatge té com a propietat el control de dues forces (Kraah i Zaah) que pot anar complementant amb l'adquisició de diferents habilitats i màgies, depenent si utilitza més un o altre poder. Aquestes forces i màgies li serviran per lluitar contra enemics (Go'khrals), sol·lucionar mecanismes, puzzles i interactuar amb l'entorn.

 

Ideat i produït per l'equip Patato Games: David Auladell, Joel Blasi, Saúl Serrano i Roger Vila.

El protagonista de la història és un Ohgmà. És fill de l'Or-thor (rei) del poble dels Ohgmas que viuen dins el Shar Lae Ligno. Thurien és el Kova (príncep) d'aquesta civilització. En veure que un grup de Go'Khrals (enemics) volen fer-se amb el poder del Lae Ligno on viuen, decideix anar a defensar el seu poble. El que no sap és que l'aventura que viurà el durà a dubtar sobre la seva civilització i arribarà a  plantejar-se qüestions morals i ètiques. El Shattrat Lae és la força que utilitza per a interactuar amb diferents elements, per atacar i per protegir-se, però no acabar de controlar l'equilibri entre aquestes forces és el que el durà a triar entre el camí del Kraah i del Zaah.

0